Известие

Collapse
No announcement yet.

ми лампата на дюзата за инжекциона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При мен гаснат след запалване (с изключение на Алфа-кода, което е обяснимо). В PDF-ите пише, че така и трябва да бъде.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
      При мен гаснат след запалване (с изключение на Алфа-кода, което е обяснимо). В PDF-ите пише, че така и трябва да бъде.
      Проблема е, че на моята кола тази лампичка никога не съм я виждал да свети... нито при контакт, нито след запалване.
      Варианта е, просто да е изгоряла индикацията, но по-ме тревожи въпроса - може ли тогава това да е признак, че нещо по инжекциона въобще не функционира?! Как да проверя истиността на моите притеснения?!

П.П.
      моля, вземете под внимание и модела на автомобила... може би все пак има разлика м/у 1.7 и 1.8 агрегатите в това отношение... казвам това, защото споменатия колега в предния ми пост също е с 1.8
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
        Първоначално публикувано от bass
        Проблема е, че на моята кола тази лампичка никога не съм я виждал да свети... нито при контакт, нито след запалване.
        Варианта е, просто да е изгоряла индикацията, но по-ме тревожи въпроса - може ли тогава това да е признак, че нещо по инжекциона въобще не функционира?! Как да проверя истиността на моите притеснения?!

П.П.
        моля, вземете под внимание и модела на автомобила... може би все пак има разлика м/у 1.7 и 1.8 агрегатите в това отношение... казвам това, защото споменатия колега в предния ми пост също е с 1.8
        Може и да нямаш предупреждение
        По-старите модели нямат, моята също не светеше
        sigpic

Comment

Working...
        X