При мен гаснат след запалване (с изключение на Алфа-кода, което е обяснимо). В PDF-ите пише, че така и трябва да бъде.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ми лампата на дюзата за инжекциона
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bassПри мен гаснат след запалване (с изключение на Алфа-кода, което е обяснимо). В PDF-ите пише, че така и трябва да бъде.
Варианта е, просто да е изгоряла индикацията, но по-ме тревожи въпроса - може ли тогава това да е признак, че нещо по инжекциона въобще не функционира?! Как да проверя истиността на моите притеснения?!
П.П.
моля, вземете под внимание и модела на автомобила... може би все пак има разлика м/у 1.7 и 1.8 агрегатите в това отношение... казвам това, защото споменатия колега в предния ми пост също е с 1.8AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Z:)mПървоначално публикувано от bassПри мен гаснат след запалване (с изключение на Алфа-кода, което е обяснимо). В PDF-ите пише, че така и трябва да бъде.
Варианта е, просто да е изгоряла индикацията, но по-ме тревожи въпроса - може ли тогава това да е признак, че нещо по инжекциона въобще не функционира?! Как да проверя истиността на моите притеснения?!
П.П.
моля, вземете под внимание и модела на автомобила... може би все пак има разлика м/у 1.7 и 1.8 агрегатите в това отношение... казвам това, защото споменатия колега в предния ми пост също е с 1.8
По-старите модели нямат, моята също не светешеsigpic
Comment
Comment